Zoek in de site...

Studievereniging

DVN is de studievereniging van de bachelor Duitse Taal en Cultuur en het masterprogramma Niederlande-Deutschland Studien. DVN staat voor Deutscher Verein Nimwegen. De vereniging is in 2010 door vier enthousiaste studenten Duits opgericht. Dit jaar is alweer het VI bestuur der DVN aangetreden.

Het is belangrijk om naast je studie ook intensief contact te hebben met je medestudenten. Door middel van deze studievereniging hopen wij door bijvoorbeeld het organiseren van borrels en uitjes daar een bijdrage aan te leveren. Naast deze gezellige borrels organiseert DVN informatieve bijeenkomsten waar gastsprekers komen.

Verder komt er een aantal keer per jaar (een keer in de 1 à 2 maanden) een rundbrief uit, die de leden op de hoogte houdt over allerlei nieuwtjes en bovenal de geplande activiteiten. Deze wordt via de mail verspreid.

Naast de mail houden wij contact met onze leden via onze facebookpagina Deutscher Verein Nimwegen. Hierop kondigen wij onze activiteiten aan en geven wij andere belangrijke informatie.

Contact: deutschervn@gmail.com