Zoek in de site...

Programma B1 (Cohort 2021, eerste jaar)

Dubbele Bachelor Wiskunde-Informatica

Het programma van de dubbele bachelor Wiskunde-Informatica bevat verplichte wiskundecursussen, verplichte informaticacursussen, keuzecursussen wiskunde, keuzecursussen informatica en tot slot, vrije ruimte. Hierna vind je het overzicht van het eerste jaar zoals dat in 2021-2022 van kracht is. Er zijn geen wijzigingen geweest ten opzichte van vorig jaar. De dikgedrukte cursussen vallen onder de Wiskunde; de schuingedrukte cursussen behoren tot de Informatica. Het eerste jaar van de dubbele bachelor omvat 75 ec.

Voor het afronden van het eerste jaar moet je in principe voldoen aan de eerstejaarsprogramma's van de reguliere opleidingen Wiskunde en Informatica. In het dubbele bachelorprogramma volg je enkele van deze cursussen pas in het tweede jaar. Het gaat dan om de cursussen NWI-IPC006 Processors, SOW-BKI135 Introduction Artificial Intelligence A, NWI-WB008C Logica  en NWI-WP030 Groepentheorie. Als je het studieprogramma volgt zoals dat in deze studiegids gepresenteerd wordt, rond je dus aan het eind van je tweede studiejaar beide eerstejaarsprogramma's af.

Het beoogde hele programma van cohort 2021 vind je hier (pdf, 297 kB) (toekomstige programmawijzigingen voorbehouden).

Mocht je vragen hebben over het programma of in een ouder programma gestart zijn en achterstand hebben opgelopen, bespreek dan je planning met de studieadviseur voor de dubbele bachelor, Bram Arens (b.arens@science.ru.nl).