Zoek in de site...

Studieadviseurs

De opleiding Communicatiewetenschap heeft twee studieadviseurs.  Esther Marsman is studieadviseur voor de bachelor en Eefje Derix is (tijdelijk) studieadviseur voor de pre-master en master.

Bij een studieadviseur kun je terecht met alles dat over je studie gaat of raakt. Dat is dus heel breed. Van concrete vragen over je planning, manier van studeren, invulling keuzeruimte, keuzes voor stage of master tot reflecteren op je toekomst, studietwijfels of problemen met een docent, advies over verzoek voor examencommissie of regeling waar je gebruik van kan maken in geval van bijv. dyslexie of topsport.

Als er persoonlijke problemen spelen bij jezelf of in je thuissituatie die van invloed zijn op jouw functioneren en je studie, is het ook verstandig om dit met de studieadviseur te bespreken. Er kan gekeken worden naar eventuele oplossingen, aanpak, regelingen die voor jou gelden of eventueel een doorverwijzing voor verdere hulp of ondersteuning.

Afspraak maken

Je kunt makkelijk zelf een afspraak inplannen met de studieadviseur via de online agenda via de studentenportal of de website van STIP. Hier vind je de rechtstreekse link.

Je kunt kiezen voor een afspraak op de campus of via zoom. Als je een afspraak hebt gemaakt, krijg je in de herinneringsmail het kamernummer en de zoomlink toegestuurd (ongeveer een dag van te voren).

Houd er rekening mee dat afspraken iets kunnen uitlopen, dus dat jouw afspraak mogelijk iets later kan beginnen. Heb je een afspraak op de campus  en zit de kamerdeur dicht? Wacht dan even tot je wordt gehaald.

Studieadviseur Bachelor

drs. Esther Marsman 
Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
E-mail: esther.marsman@ru.nl 
Kamer: MM 04.373

Studieadviseur Pre-master en Master

drs. Eefje Derix
Werkdagen: vrijdag
E-mailstudieadviseur-mastercw@ru.nl 
Kamer: MM 02.015