Zoek in de site...

Studieadviseurs

De opleiding Communicatiewetenschap heeft twee studieadviseurs.  Esther Marsman is studieadviseur voor de bachelor en Roxanne Vos is studieadviseur voor de pre-master en master.

Bij een studieadviseur kun je terecht met alles dat over je studie gaat of raakt. Dat is dus heel breed. Van concrete vragen over je planning, manier van studeren, invulling keuzeruimte, keuzes voor stage of master tot reflecteren op je toekomst, studietwijfels of problemen met een docent, advies over verzoek voor examencommissie of regeling waar je gebruik van kan maken in geval van bijv. dyslexie of topsport.

Als er persoonlijke problemen spelen bij jezelf of in je thuissituatie die van invloed zijn op jouw functioneren en je studie, is het ook verstandig om dit met de studieadviseur te bespreken. Er kan gekeken worden naar eventuele oplossingen, aanpak, regelingen die voor jou gelden of eventueel een doorverwijzing voor verdere hulp of ondersteuning.

Afspraak maken

Je kunt makkelijk zelf een afspraak inplannen met de studieadviseur via de online agenda via de studentenportal. Hier vind je de rechtstreekse link.

Afhankelijk van de corona-maatregelen kunnen er ook weer fysieke afspraken worden gemaakt. Vooralsnog is langskomen niet mogelijk, maar vinden de gesprekken via Zoom plaats. Zodra fysieke afspraken weer kunnen, vind je dit als optie in de online agenda.

Als je een afspraak hebt gemaakt, krijg je in de herinneringsmail de zoomlink toegestuurd (ongeveer een dag van te voren). Als je geen online afspraak via Zoom wilt, kun je bij het maken van de afspraak aangeven dat je een telefonische afspraak wilt. Op het geplande tijdstip wordt contact met je opgenomen. Houd er rekening mee dat afspraken iets kunnen uitlopen, dus dat jouw afspraak mogelijk iets later kan beginnen.

Studenten van andere opleidingen kunnen een afspraak maken via STIP van de Faculteit Sociale Wetenschappen.

Studieadviseur Bachelor

drs. Esther Marsman 
Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
E-mail: esther.marsman@ru.nl 
Tel: vanwege werken vanuit huis telefonisch niet bereikbaar

Studieadviseur Pre-master en Master

Roxanne Vos MSc. 
Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag
E-mailstudieadviseur-mastercw@ru.nl 
Tel: 06 31132434