Zoek in de site...

Keuzevakken Master Anthropology and Development Studies

Ben jij een Masterstudent en heb je interesse in een cursus van de Master Anthropology and Development Studies (ADS)? Als Masterstudent van een andere opleiding of faculteit is er (beperkte) mogelijkheid tot het volgen van een cursus in de Master ADS.

Cursuscode Cursustitel EC
SOW-ADSM080 Decolonising diversity in a polarised world 6
SOW-ADSM090 Ecological livelihoods and environmental justice 6
SOW-ADSM100 Grassroots initiatives, development and the state 6
SOW-ADSM110 Contemporary theory of societies and change 6

De specialisatie- en keuzecursussen van de Master ADS staan open voor Masterstudenten van andere opleidingen, zover plaatsen beschikbaar zijn. Als volgorde van plaatsing geldt dat Masterstudenten Anthropology and Development Studies (RU) altijd geplaatst worden, vervolgens Masterstudenten van andere opleidingen en Faculteiten . Daarnaast zijn er voor deze Engelstalige cursussen enkele plekken gereserveerd voor internationale Masterstudenten die in kader van uitwisselingsprogramma een semester hier studeren

Masterstudenten van andere opleidingen/faculteiten die deze cursus willen volgen, moeten zich daarvoor aanmelden bij de Mastercoördinator mw. dr. A. Tonnaer, E: anke.tonnaer@ru.nl . Afhankelijk van de beschikbare plaatsen kan de cursus worden gevolgd en word je ingeschreven in Osiris. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en kan per cursus variëren.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met de studieadviseur.