Zoek in de site...

Herhalen van cursussen

Wil je cursussen uit voorgaande jaren herhalen, dan meld je je hiervoor aan in Osiris.

In MyTimetable kun je het onderwijsrooster van dit vak zelf opzoeken, je wordt niet in een groep ingedeeld. Je kunt zelf kiezen op welke momenten bij welke groep je aansluit voor het onderwijs dat past bij jouw huidige rooster. Zie hiervoor ook het kopje ‘My Timetable- Onderwijs Herhalen’ in de studiegids.

Voor een deel van het onderwijs gelden aanvullende regels als herhaler:

  • Wanneer je je als herhaler inschrijft voor een cursus, zorg er dan voor dat je je dan uitschrijft voor de deeltoetsen waar je al een geldend voldoende resultaat voor hebt.
  • PPG/KVH: ongeveer twee weken voor de start van het onderwijs word je benaderd door de organisatie met een overzicht van de groepen waarin nog plek is en de vraag om aan te geven welke het beste in je rooster past. Bij dit onderwijs kun je namelijk als herhaler niet zomaar aansluiten.
  • Groepsopdrachten: wanneer je onderwijs herhaalt waarin groepsopdrachten voorkomen, neem dan contact op met de coördinator van de cursus om af te stemmen over waar je bij aansluit.
  • Wanneer je onderwijs en/of een toets herhaalt van een voorgaand studiejaar en je hebt je hiervoor aangemeld via Osiris, krijg je doorgaans automatisch toegang tot de betreffende Brightspace course van dat onderwijs. Mocht je onverhoopt toch geen toegang hebben, dan kun je een Topdesk bericht (FMW-producenten) sturen. In dat geval zorgt de organisatie ervoor dat je toegevoegd wordt aan de course.