Zoek in de site...

HBO-Minor ter voorbereiding op instroom in de pre-master Anthropology and Development Studies)

Ben jij een HBO-student en volg jij op dit moment een opleiding? Volg dan tijdens je opleiding de HBO-minor die je, samen met je bachelor diploma, toegang geeft tot een verkorte pre-master Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies. Na het volgen van deze Pre-master ben je toelaatbaar tot de Master Anthropology and Development Studies (ADS). Je kunt de HBO-minor volgen in de vrije ruimte/minorruimte van je eigen Bacheloropleiding.

Waarom een HBO-minor?

Ben je tijdens je HBO al geïnteresseerd in doorstuderen in een master ADS? En heb je wellicht in je derde of vierde jaar vrije ruimte die je kan benutten met vakken elders? Dan is een HBO-minor ideaal voor jou. Met het behalen van een HBO-minor van 30 EC hoef je na het behalen van je Bachelordiploma nog maar een Pre-master van 30 EC te doen om toelaatbaar te zijn tot de master Anthropology and Development Studies (ADS). Dat bespaart je dus tijd en geld. Bovendien kun je je al tijdens je bachelor inhoudelijk verdiepen in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies

Programma HBO-minor

Je kan een HBO-minor volgen in het eerste semester. Deze wordt aangeboden via Kies op Maat. Daar vind je informatie over het programma, de cursussen en de toelatingseisen en de aanmelding voor de HBO-minor.

Contact
Voor meer informatie over deze HBO-minor, kun je contact opnemen met onderwijscoordinator Irene Nelissen.