Zoek in de site...

Afronding pre-master

Als je een pre-master hebt afgerond heb je recht op een certificaat. Dit certificaat is geen officieel diploma, maar geeft wel toegang tot de masteropleiding aan de RU van de opleiding waarvoor je de pre-master hebt gevolgd.

Aanvraagprocedure pre-mastercertificaat

Als je ALLE onderdelen van de pre-master hebt afgerond kun je je certificaat aanvragen. (NB: in januari, juli en augustus kun je ook een aanvraag doen als je nog niet alle onderdelen hebt afgerond. Je moet echter wel zeker weten dat ontbrekende cijfers aan het einde van de maand waarin je je aanvraag hebt gedaan in Osiris staan).

Ga hier naar het aanvraagformulier.

Wil je starten met de masteropleiding in september of februari? Vraag dan het certificaat uiterlijk 31 augustus of 31 januari aan.

Inschrijven Masteropleiding Pedagogische wetenschappen

Wil je verder studeren in de master Pedagogische wetenschappen aan de RU? Dan moet je naast het aanvragen van het certificaat je ook inschrijven voor deze master. Dit kan door je in te schrijven voor de master Pedagogische wetenschappen via Studielink. Je inschrijvingsverzoek wordt geaccepteerd nadat bij het Studenten Informatiepunt (STIP) je certificaat is verwerkt en de toelatingsverklaring is ingevoerd. Je ontvangt een email zodra dit is gebeurd.

Het certificaat wordt opgestuurd naar het studieadres wat in Osiris bekend is.