Zoek in de site...

Stage en studeren in het buitenland tijdens master

Stagecoördinatoren Pedagogische Wetenschappen

In het pre-masterprogramma zit geen stage. Tijdens de pre-master wordt er voorlichting gegeven aan studenten die in de master Pedagogische Wetenschappen met de masterstage Orthopedagogiek of Pedagogiek  beginnen.

  • Informatie over de masterstage Orthopedagogiek vind je op de BS-pagina van de Oriëntatiecursus: SOW-MSPACE-Oriëntatie-Masterstage. Daar vind je ook contactgegevens van de stagecoördinator, Marijke van Beurden.
  • Informatie over de masterstage Pedagogiek vind je op de BS-pagina van de Oriëntatiecursus: SOW-MSPACE-Oriëntatie-Masterstage. Daar vind je ook contactgegevens van de stagecoördinator, Cecile Kuijpers.

Internationalisering: Studeren in het buitenland

In het pre-masterprogramma zit geen mogelijkheid om onderdelen in het buitenland te volgen of deel te nemen aan internationale samenwerkingsprojecten.

Mocht je tijdens de master onderdelen in het buitenland willen volgen, neem dan contact op met studieadviseur Elske Gros.

Daarnaast bestaan er mogelijkheden om ook na afstuderen deel te nemen aan buitenlands onderwijs. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via het International Office Social Sciences.