Zoek in de site...

Bijzonderheden Klinische Vraagstukken en PPG jaar 2 en 3

De cursus voor aanmelding voor klinische vraagstukken cluster ABCD in semester 1 (Q9Q10) heeft een andere code dan de cursuscode in de OER. Gebruik voor aanmelding voor het onderwijs en de toetsen, de code MED-BKVS.

Semester 1
Aanmelding Klinische vraagstukken Q9Q10
Wanneer je onder het kopje ‘Cursus’ in de zoekbalk de cursus MED-BKVS invult en aanklikt, kies je allereerst de werkvorm van je Cluster. Heb je in Q7Q8 (2324)cluster AB gevolgd dan volg je in Q9Q10 (2425) cluster CD en omgekeerd. Tot slot bevestig je je inschrijving.

Controleer je inschrijving in Osiris student onder ‘Inschrijvingen’, ‘Toon mijn inschrijvingen’ je ziet daar een overzicht van de cursussen en toetsen waarvoor je jezelf hebt ingeschreven.

Wil je alleen een toetsaanmelding doen, dan kun je je tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang voor de toets Klinische Vraagstukken aanmelden. Onder het kopje ‘Toets’ vul de cursus MED-BKVS in en kies je het toetsmoment waarvoor je jezelf wilt inschrijven. Je kunt niet deelnemen aan de toets zonder inschrijving via Osiris.

Toetsing

Na deelname aan de toets Klinische Vraagstukken ontvang je een uitslag op jouw laagst nog niet behaalde niveau. Je resultaat wordt automatisch in Osiris verwerkt op de OER codes:

  • Klinische vraagstukken, niveau 1 MED-B2KVS1
  • Klinische vraagstukken, niveau 2 MED-B2KVS2
  • Klinische vraagstukken, niveau 3 MED-B3KVS3
  • Klinische vraagstukken, niveau 4 MED-B3KVS4
  • Klinische vraagstukken, niveau 5 MED-B3KVS5

De inschrijving voor de cursus MED-BKVS is ook automatisch een inschrijving voor de eerste toetsgelegenheid. De toetsen Klinische Vraagstukken worden elk kwartaal (dus twee keer per semester) aangeboden.