Roosters

Collegerooster

Het onderwijsgedeelte vindt plaats op maandag en vrijdag en het stagegedeelte op de overige dagen. Het rooster van het onderwijs dat op de Radboud Docenten Academie plaatsvindt, vind je via jouw persoonlijk rooster. Voordat je aan de opleiding begint, ontvang je een bericht van de studentenadministratie met een informatiepakket waar onder andere een handleiding in zit over hoe je jouw persoonlijk rooster goed instelt.

Stagerooster

De stagedagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Hoe het rooster voor je stage er precies uitziet, bepaal je in overleg met je stageschool en je werkplekbegeleider. Let op, het rooster van je stage is gebaseerd op de schoolvakanties en niet op de universitaire indeling. Het is waarschijnlijk dat je stageactiviteiten hebt in de tentamenperiode, maar je hebt dan geen colleges. In de schoolvakanties stoppen de stageactiviteiten. Wanneer de schoolvakanties zijn ligt helemaal aan het rooster dat de school hanteert. Dit moet je zelf in de gaten houden.

Inleverdeadlines

Tijdens de opleiding werk je aan beroepsproducten. Op basis van deze beroepsproducten wordt beoordeeld of je de cursus behaald hebt.
Belangrijke inleverdeadlines staan in de cursushandleiding van de betreffende cursussen. De cursushandleidingen worden uiterlijk één week voor aanvang op brightspace gepubliceerd.