StudieStart


StudieStart

Welkom bij de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen. Als je begint met je studie is het misschien lastig om je weg te vinden op de campus, bij je opleiding en in de verschillende onderwijssystemen. Om je op weg te helpen staan hieronder de belangrijkste zaken waar je als nieuwe student bij de Faculteit FTR mee te maken krijgt.

Tour faculteit

Ben je benieuwd waar je straks allemaal rond zult lopen? In deze video leidt Joëlle je graag rond.

Over FFTR

De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen biedt 5 bachelor- en 4 masteropleidingen aan waar studenten leren reflecteren over wijsgerige en levensbeschouwelijke vraagstukken. De faculteit is gevestigd in het Erasmusgebouw, het hoogste gebouw van Nijmegen.

Binnen de Radboud Universiteit neemt de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen een bijzondere plaats in. We leiden studenten op tot kritische en geëngageerde academici, die met een bewuste visie op wetenschap en maatschappij verantwoordelijke posities in de samenleving kunnen innemen.

Begin je aan je bachelor?

Klik hier voor alle info voor aankomend bachelorstudenten:

Begin je aan je premaster?

Klik hier voor alle info voor aankomend premaster-studenten:

Begin je aan je master?

Klik hier voor alle info voor aankomend masterstudenten:

Begin je als bijvak- of minorstudent?

Klik hier voor alle info voor bijvak- of minorstudenten:

Veelgestelde vragen

Student Informatie Punt (STIP)

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op de website? Of gaat er iets mis? Studenten van onze faculteit kunnen terecht bij het STIP FFTR.

Op de hoogte blijven

Namens alle docenten en medewerkers van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen wensen we je een goede en plezierige start van je studie toe.

Volg ons ook op onze kanalen:

socials_instsocials_twitsocials_fbsocials_ytlinkedin2