Zoek in de site...

Studenten Informatiepunt (StIP)

Het Studenten Informatiepunt is het eerste aanspreekpunt voor vragen en/of problemen van studenten. Het Studenten Informatiepunt verzorgt de uitgifte en inname van formulieren en de informatieverstrekking aan studenten over onderwijsprogramma's, stages en toets- en examenregelingen. De medewerkers van het Studenten Informatiepunt kunnen diverse databestanden raadplegen ter beantwoording van vragen betreffende de studievoortgang van de individuele student.

Het StIP verzorgt de registratie van exameneisen, toets- en examenresultaten, het beheer van het centraal studentenarchief, de correspondentie met studenten en de verstrekking van rapportages vanuit het studievoortgangsregistratie-systeem + t.b.v. onderwijsveld, studenten en overige subafdelingen faculteit.

Topdesk is het digitale loket van het StIP. Via de landingspagina (www.ru.nl/fmw/stip) kun je door middel van ‘stel een vraag’ inloggen in Topdesk en een bericht achterlaten voor verschillende afdeling van de faculteit, waaronder het StIP.

Medewerkers van het StIP

Mw. M. van Dinteren

Dhr. G. Frieling

Mw. N. Wildeman

Mw. R. Wildenborg

Bereikbaarheid:

Het StIP is van 9:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar onder tel. 024 36 15065/024 36 15066. De informatiebalie van het StIP is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is gevestigd op de eerste verdieping van het Studiecentrum Medische Wetenschappen, Geert Grooteplein 21 (Looproute 84). Via Topdesk kunt u uw vragen dag en nacht stellen.