Zoek in de site...

Studievereniging

Activiteiten buiten de collegebanken worden door Studievereniging KNUS georganiseerd. KNUS is de naam van de studievereniging behorende bij de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen en ook bij het Engelstalige programma Arts and Culture. Opgericht in februari 2004 zijn we een jonge vereniging die evenals de opleiding een sterke groei doormaakt. Op dit moment heeft KNUS zo'n 150 leden.

De korte en krachtige naam representeert de helderheid waar wij als studievereniging voor staan.  KNUS doet haar naam als gezellige en gemoedelijke vereniging eer aan. Door het open karakter van de vereniging kunnen leden op een ongedwongen en prettige manier contacten onderhouden en aangaan met studenten ACW & ACS van hun eigen jaar, maar ook met ouderejaars of jongerejaars.

Het hoofddoel van KNUS is het verrijken van de studie- en studententijd voor studenten Algemene Cultuurwetenschappen en Arts and Culture studies door middel van verschillende activiteiten. Enkele vaste elementen in ons programma zijn culturele excursies, een jaarlijkse studiereis, het kerstgala, een symposium, een maandelijkse borrel, carrière-gerelateerde activiteiten en spetterende feesten. Daarnaast wordt regelmatig de KNUS Nieuwsbrief, de NUKS, uitgegeven en is er voor de studenten een aantrekkelijke kortingsregeling voor de aanschaf van studieboeken gerealiseerd.

Voor meer informatie zie onze website: https://studyassociationknus.nl/ of bezoek onze Instagrampagina: @studyassociationknus.”