Zoek in de site...

Aanspreekpunten

Studenten Informatiepunt Letteren (STIP)

Het Studenten Informatiepunt Letteren is de centrale plek op de Faculteit der Letteren voor al je vragen over je studie. Op de 7e verdieping van het Erasmusgebouw kun je elke doordeweekse dag terecht bij de medewerkers van de studentenbalie, Career Service Letteren en International Office Letteren. Op de website vind je bovendien een roadmap die je inzicht geeft in waar je met welke vraag of welk probleem terecht kunt.

E 7.02
www.ru.nl/letteren/stip
stip@let.ru.nl
024 36 121 96

Studieadviseur

Een overzicht van alle studieadviseurs vind je op de website van het Studenten Informatiepunt Letteren. Je kunt via deze website ook online een afspraak inplannen.

Opleidingscommissie

Iedere opleiding heeft een opleidingscommissie. De helft van de leden van een opleidingscommissie wordt gekozen door en uit de studenten van de opleiding, de andere helft van de commissie bestaat uit leden van het wetenschappelijk personeel van de betreffende opleiding. De opleidingscommissie houdt zich bezig met het waarborgen en het verbeteren van de kwaliteit van de studie. Zie voor meer informatie en contactgegevens de website van het Studenten Informatiepunt Letteren.

Career Service

Voor informatie over stages en loopbaanoriëntatie kun je terecht bij Career Service Arts. 

International Office

Een studieverblijf in het buitenland is in tal van opzichten de moeite waard. Het vergroot je taalvaardigheid, maakt zelfstandig en biedt ruimere perspectieven voor je beroepscarrière. Het is mogelijk colleges te volgen aan een buitenlandse universi­teit, onder­zoek te verrichten of stage te lopen. Hiervoor zijn diverse beurzen beschikbaar, ook voor recent afgestudeerden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het International Office Arts, waar je je ook kunt intekenen voor het spreekuur en alle bestemmingsmogelijkheden vindt.

Om het buitenlandverblijf zo goed mogelijk in je studieprogramma in te plannen, kan je een afspraak maken met de studieadviseur van je eigen opleiding.

Examencommissie

De Faculteit der Letteren heeft een centraal loket voor al je vragen aan de examencommissie. Alle verzoeken aan de examencommissie kunnen via een online webformulier op de website van het Studenten Informatiepunt Letteren ingediend worden.

Het besluit van de examencommissie op jouw verzoek vind je als notitie in Osiris. Je zult een notificatie ontvangen wanneer het besluit van de examencommissie is geregistreerd in Osiris, waarna je kunt inloggen en de notitie met het besluit kunt bekijken. Meer informatie over de facultaire examencommissie en het centrale loket vind je op de website van het Studenten Informatiepunt Letteren.