Zoek in de site...

Studievereniging

Babylon is de studievereniging van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. De vereniging is er voor alle CIW studenten, bachelor en master. Zij biedt zowel studiegerichte activiteiten als gezelligheidsactiviteiten aan. Op dit moment telt Babylon zo'n 500 leden, waarvan er 80 actief zijn in verschillende commissies.

Babylon organiseert studiegerichte activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, workshops,  een jaarlijks congres en een jaarlijkse internationale studiereis. Daarnaast is Babylon betrokken bij voorlichtingsactiviteiten voor middelbare scholieren, zoals meeloopdagen.

Babylon organiseert ook gezelligheidsactiviteiten zoals feesten, maandelijkse borrels, kroegentochten en een jaarlijkse skireis. Half maart viert Babylon haar verjaardag met de DIESweek. Tijdens deze week wordt er extra uitgepakt en zijn er verschillende activiteiten, zoals lasergamen, een poolparty, een cantus of een Diner Rouler. Deze activiteiten geven je de mogelijkheid om je studiegenoten ook op een andere manier te leren kennen.

Verder brengt Babylon een verenigingsblad uit, het Babylon Magazine,  waarin van alles te lezen is over de communicatiesector, de studievereniging en het studentenleven. Leden worden op de hoogte gehouden van bestuurs- en secretarieel nieuws en aankomende activiteiten door middel van de website, sociale media en de maandelijkse nieuwsbrief Babbel.

Kortom, Babylon is een veelzijdige studievereniging die studie en gezelligheid optimaal weet te combineren. Een lidmaatschap kost 14 euro per jaar. In ruil daarvoor krijgen leden korting op studieboeken, op Babylon-activiteiten en ontvangen ze een gratis abonnement op het Babylon Magazine. Babylon biedt je ook de kans om buiten je studie jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied als actief lid in één of meerdere commissies.

Kijk voor meer informatie op de website of socials van Babylon!

Website:       www.babylonnijmegen.nl

Instagram:     @babylonnijmegen

Facebook:     @babylonnijmegen