Zoek in de site...

Derde jaar (B3)

Het derde jaar: uitwerking specialisatie en vrije ruimte.
Het 3e jaar van de opleiding is in het Engels. In het derde jaar krijgen verdere integratie en toepassing van kennis en vaardigheden in cursussen binnen de gekozen specialisatie (Business Economics, Financial Economics, International Economics and Policy, International Economics and Business of International Economics and Management) een specifieke uitwerking. De student kan deels zelf invulling geven aan het programma middels keuzevakken, de invulling van de vrije ruimte en de keuze van het onderwerp voor de bachelorthesis.

Binnen de faculteit mogen in principe alle cursorische vakken van andere bacheloropleidingen gekozen worden. Echter, niet elke cursus is even geschikt om te kiezen als keuzevak. Let bij het maken van je keuze met name op het kopje 'voorkennis' bij de cursusbeschrijvingen. Keuzevakken in de master zijn alleen toegankelijk voor studenten die zijn toegelaten tot de betreffende master. In de facultaire minorgids vind je meer informatie over alle minoren die vanuit de faculteit worden aangeboden. Wil je meer informatie over de geschiktheid van vakken of over de volgorde waarin je de vakken het beste kunt kiezen, neem dan contact op met de studieadviseur van de desbetreffende opleiding.

Wil je vakken buiten de faculteit volgen, dan kan je de digitale studiegidsen van de andere opleidingen binnen de Radboud Universiteit inzien. Bij twijfels over de geschiktheid van een vak kun je contact opnemen met de studieadviseur van de betreffende opleiding. Voor vakken in het buitenland kun je contact opnemen met het International Mobility Office.