Zoek in de site...

Minor Economics & Policy

Deze minor is met name bedoeld voor studenten van andere opleidingen die een beeld willen vormen van het vakgebied Economie. Cursussen zoals micro-economie en macro-economie zijn onmisbaar in en kenmerkend voor een Economie curriculum. Door deze minor begrijp je bovendien de historische ontwikkeling binnen het vakgebied en krijg je feeling met economische beleidsvraagstukken.

Wanneer je een minor succesvol hebt afgerond, ontvang je een getuigschrift. Let wel: wanneer een of meerdere cursussen van een minor deel uitmaakt van de opleiding die je volgt, dan kom je niet in aanmerking voor een getuigschrift.

Voor studenten Economie en Bedrijfseconomie en studenten Bedrijfskunde die al een aantal van deze vakken hebben gevolgd in hun reguliere bachelorprogramma, is het mogelijk een aantal van deze vakken te vervangen om zo alsnog deze minor te kunnen volgen. Meer informatie vind je hier (pdf, 53 kB).

Opbouw minor

Cursus Periode Studielast
1 en 2 6 EC
2 6 EC
3 6 EC
4 6 EC

Ik wil graag meer informatie
Ben je eventueel geïnteresseerd in het volgen van een minor bij Economie en Bedrijfseconomie, maar heb je behoefte aan meer informatie, kijk dan eens onder de veelgestelde vragen over de minor van Economie en Bedrijfseconomie. Zijn je vragen na het lezen van de veel gestelde vragen nog steeds niet beantwoord, neem dan contact op met de studieadviseur Economie en Bedrijfseconomie.​​