Zoek in de site...

Minor Finance

De minor Finance stelt je in staat financiële assets en markten beter te begrijpen en hierdoor betere investeringsbeslissingen te nemen. Unieke cursussen zoals Behavioural and Experimental Finance kijken bovendien buiten de grenzen van het eigen vakgebied door tevens menselijk gedrag te bestuderen.

Wanneer je een minor succesvol hebt afgerond, ontvang je een getuigschrift. Let wel: wanneer een of meerdere cursussen van een minor deel uitmaakt van de opleiding die je volgt, dan kom je niet in aanmerking voor een getuigschrift.

Voor studenten Economie en Bedrijfseconomie en studenten Bedrijfskunde die al een aantal van deze vakken hebben gevolgd in hun reguliere bachelorprogramma, is het mogelijk een aantal van deze vakken te vervangen om zo alsnog deze minor te kunnen volgen. Meer informatie vind je hier (pdf, 53 kB).

Opbouw minor

Ik wil graag meer informatie
Ben je eventueel geïnteresseerd in het volgen van een minor bij Economie en Bedrijfseconomie, maar heb je behoefte aan meer informatie, kijk dan eens onder de veelgestelde vragen over de minor van Economie en Bedrijfseconomie. Zijn je vragen na het lezen van de veel gestelde vragen nog steeds niet beantwoord, neem dan contact op met de studieadviseur Economie en Bedrijfseconomie.​​

Ben je van de opleiding Economie en Bedrijfseconomie/Economics and Business Economics of van de opleiding Bedrijfskunde/Business Administration? In dat geval heb je overlappende vakken. Wil je deze minor echter graag doen informeer dan naar de mogelijkheden bij de studieadviseur Economie en Bedrijfseconomie.