Zoek in de site...

Programma B2 (Cohort 2022, tweede jaar)

Hierna staat het programma van het tweede jaar zoals dat in studiejaar 2023-2024 gevolgd kan worden door studenten die in 2022 zijn begonnen met de dubbele bachelor Wiskunde-Informatica. Dikgedrukte cursussen zijn verplichte Wiskunde cursussen; schuingedrukte cursussen behoren tot het Informatica gedeelte van het curriculum.

Het tweede jaar is onder invloed van de curriculumwijzigingen van vorig jaar iets gewijzigd. Omdat voor cohort 2022 de cursus NWI-IPC035 Artificial Intelligence deel uitmaakte van het eerste jaar, is de cursus SOW-BKI123 Introduction Artificial Intelligence in het tweede jaar vervallen. In plaats daarvan is de cursus NWI-IPC034 Data Analysis opgenomen. Daarnaast is als gevolg van curriculumwijzigingen van vorig jaar de cursus NWI-IPC025 Hacking in C (3 EC) nu ook in de postpropedeuse terecht gekomen. Deze kan naar keuze worden gedaan in het tweede of derde jaar (uitruil met NWI-IBC019 Operating System Concepts).

Door de plaatsing van de cursussen in de reguliere curricula is er sprake van een iets ongebalanceerde studielast. Mocht je daardoor vragen of problemen ervaren met je planning, neem dan contact op met de studieadviseur voor de dubbele bachelor, Bram Arens.

Het hele programma van cohort 2022 (jaar 1, 2 en 3) vind je hier (pdf, 149 kB) (onder voorbehoud van toekomstige programmawijzigingen).

------

_________________________________________________________________________________________

[1] Eén van deze cursussen kan worden gedaan in het tweede jaar. en één in het derde jaar.