Zoek in de site...

Afstuderen

Om je bacheloropleiding af te kunnen sluiten dien je een aantal administratieve handelingen te verrichten.

Goedkeuring bachelorprogramma
Voor je bachelordiploma aanvraagt dient je programma te zijn goedgekeurd. Het aanvraagformulier voor je bachelorprogramma staat onder het kopje Regelingen en Aanvragen en dient ruim op tijd te worden ingediend bij de examencommissie fnwi.examcies@science.ru.nl. Het is niet nodig dat je alle vakken al hebt gedaan. Heb je meer dan 120 EC aan vakken gedaan, dan zet je die extra vakken onder ‘Extra-curriculair’. Deze tellen niet mee voor een eventueel judicium.

Aanvragen bachelordiploma
Je kan je examen aanvragen op het moment dat al je cijfers zijn verwerkt in Osiris. Als examendatum geldt de laatste werkdag van de maand (m.u.v. augustus). Het aanvraagformulier vind je hier.

Kijk voor datums voor diploma-uitreikingen onder het kopje Regelingen en Aanvragen onder Afstuderen, diploma's en certificaten. Alle examinandi krijgen voor een diploma-uitreiking een persoonlijke uitnodiging.

Inschrijven vervolgopleiding
Ga je na je bacheloropleiding verder met een masteropleiding? Schrijf je daar dan voor in via Studielink per de eerstvolgende maand na het behalen van je bachelordiploma. Zodra je bachelorexamen is verwerkt wordt je masterinschrijving definitief gemaakt.