Zoek in de site...

Spreker diploma-uitreiking master

Tijdens de master-uitreikingen van FNWI is er voor elke kandidaat een spreker aanwezig die kort iets vertelt. Bij je examenaanvraag wordt gevraagd wie dit zal zijn. Overleg vóórdat je een naam, e-mailadres en afdeling doorgeeft altijd met de betreffende persoon of hij/zij in de gelegenheid is om aanwezig te zijn bij de uitreiking of bereid is om een laudatio te schrijven/een videoboodschap op te nemen.

Daarnaast geef je tijdens de master-uitreiking (m.u.v. (Medische) Biologie) zelf in enkele minuten een korte presentatie. Hierover volgt ongeveer drie weken voor de uitreiking meer informatie in de officiële uitnodiging.

Hieronder staat per instituut kort genoemd wie je als spreker kunt invullen (indien je aanwezig bent bij de diploma-uitreiking).

(Medische) Biologie
De standaardspreker bij masteruitreikingen is de eerste begeleider (mag ook extern zijn) van een van de twee stages. Mocht de externe persoon niet kunnen, mag ook de interne begeleider de spreker zijn.

Moleculaire wetenschappen
De standaardspreker bij masteruitreikingen is bij een:

  • stage aan de universiteit (binnen of buiten de faculteit): Staflid van de stage-afdeling die jou heeft beoordeeld, bij verhindering kan een ander staflid of de dagelijks begeleider (promovendus, postdoc) spreken.
  • stage buiten de universiteit: In principe het lid van de vaste staf dat vanuit de RU verantwoordelijk was voor je beoordeling. In overleg met hem/haar kan ook degene van het bedrijf of instituut die jou begeleid heeft spreken.

Wiskunde
De standaardspreker bij masteruitreikingen is de eerste begeleider van de stage/scriptie.

Natuur- en Sterrenkunde
De standaardspreker bij masteruitreikingen is de begeleider van de stage. Voor de SiS-, SMI- en Educatie-specialisatie is de spreker de begeleider van de Natuurkundestage.

Informatica & Informatiekunde
De standaardspreker bij masteruitreikingen is de eerste begeleider van de stage/scriptie.