Zoek in de site...

Minor Social Media

In 2023-2024 wordt een nieuwe minor Social Media (15 EC) aangeboden die studenten CW kunnen doen in hun vrije keuzeruimte, een korte beschrijving vind je hier (pdf, 95 kB).

De minor bestaat uit drie cursussen van 5 EC en kan in zijn geheel of als afzonderlijke cursus(sen) worden gevolgd. De voertaal en de toetsing is in het Engels.

De minor Social media bestaat uit de cursussen:
-   Risks and Opportunities of Social Media (SOW-CWB3053), periode 2
-   Social Media Literacy (SOW-CWB3054), periode 3
-   Digital Skills in Social Media (SOW-CWB3055), periode 4

Schrijf je in Osiris in voor de cursus(sen) die je wilt doen. Je kunt de minorcursussen verspreid over bachelor 2 en 3 halen.

Wil je de gehele minor doen? Schrijf je dan in Osiris in voor de minor. Kijk in Osiris Student onder het kopje minoren en zoek op Social Media.  Schrijf je daarnaast ook in voor de afzonderlijke cursussen.

De behaalde cursussen komen in Osiris op je Studievoortgangsoverzicht (SVO) onder Vrije ruimte te staan, maar het label minor Social Media komt NIET op je SVO Bachelor CW te staan. Wel krijg je met de inschrijving voor de gehele minor een apart SVO van de minor Social Media in Osiris. Daarmee heb je dan een formeel overzicht inclusief cijferlijst van de minor.

Bijvakkers kunnen de afzonderlijke cursussen wel volgen (beperkte plek), maar zich NIET inschrijven voor de minor.