Zoek in de site...

Studiebegeleiding

 • Studiebegeleiding
  Inhoudelijke begeleiding in de bachelor vind je in de cursushandleidingen die bij de cursussen worden uitgegeven. Hierin staan de leerdoelen en opdrachten die je helpen de studiestof op een juiste manier te bestuderen. 
  Elk jaar van de bachelor heeft een professionaliseringslijn met een studielast van 5 EC. Een student krijgt een (docent-)coach toegewezen. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en je kennis, beeld en praktische vaardigheden in relatie tot het werkveld.
 • Studieadviseur
  Een belangrijk persoon in de studiebegeleiding is de studieadviseur, waar je terecht kunt met al je vragen en problemen rondom je studie. Ook bij persoonlijke problemen kun je contact opnemen met de studieadviseur. Voor jaar 1 en jaar 2 van de bachelor Communicatiewetenschap is de studieadviseur Esther Marsman, voor jaar 3 en hoger van de bachelor is Sanne de Meijer de studieadviseur. De taken van Sanne worden tijdelijk waargenomen door studieadviseur Jolanda van den Boogaard. Je kunt makkelijk zelf een afspraak inplannen met de studieadviseur via de online agenda via de studentenportal. Hier vind je de rechtstreekse link.
 • Begeleiding op universitair niveau
  Bij de Centrale Studentenbalie van de universiteit zijn een aantal ondersteunende en hulpverlenende instanties aanwezig. Alle informatie over deze voorzieningen vind je op de website van de RU  onder het kopje Studentbegeleiding.
 • Informatie
  Belangrijke mededelingen over de studie die voor jou relevant zijn:
  • de opleidingsspace op Brightspace
  • de opleidingspagina op de website van STIP FSW.