Zoek in de site...

Masterstage

In zowel de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen als de masteropleiding Onderwijswetenschappen wordt een masterstage gelopen.

Voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen wordt tijdens de bacheloropleiding stagevoorlichting gegeven aan studenten die de masterstage Orthopedagogiek of Pedagogiek gaan doen. In de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen kun je kiezen uit een masterstage Pedagogiek of Orthopedagogiek. Je kunt alleen toegelaten worden tot de masterstage Orthopedagogiek als je de specialisatie Orthopedagogiek in de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond hebt. De masteropleiding Pedagogische Wetenschappen begint direct met een masterstage, wat betekent dat je voor de start van de master een stage gevonden dient te hebben.

Voor de masteropleiding Onderwijswetenschappen wordt aan het begin van de master stagevoorlichting gegeven; deze masteropleiding begint dan ook niet direct met een masterstage. Het is niet nodig om voor de start van de master een stage gevonden te hebben.

Meer informatie over de masterstage Orthopedagogiek, Pedagogiek en Onderwijswetenschappen vind je op de Brightspace-pagina van de cursus Oriëntatie masterstage: SOW-MSPACE-Oriëntatie-Masterstage. Daar vind je ook contactgegevens van de stagecoördinatoren.