Zoek in de site...

Studieadviseurs

De opleiding Communicatiewetenschap heeft meerdere studieadviseurs.  Esther Marsman is studieadviseur voor jaar 1 en 2 van de bachelor en Sanne de Meijer is studieadviseur voor jaar 3 en hoger van de bachelor én voor de pre-master en master. Ook studenten die een hbo- of een voorbereidende minor volgen, kunnen bij Sanne de Meijer terecht. De taken van Sanne worden deels waargenomen door studieadviseur Jolanda van den Boogaard.

Bij een studieadviseur kun je terecht met alles dat over je studie gaat of raakt. Dat is dus heel breed. Van concrete vragen over je planning, manier van studeren, invulling keuzeruimte, keuzes voor stage of master tot reflecteren op je toekomst, studietwijfels of problemen met een docent, advies over verzoek voor examencommissie of regeling waar je gebruik van kan maken in geval van bijv. dyslexie of topsport.

Als er persoonlijke problemen spelen bij jezelf of in je thuissituatie die van invloed zijn op jouw functioneren en je studie, is het ook verstandig om dit met de studieadviseur te bespreken. Er kan gekeken worden naar eventuele oplossingen, aanpak, regelingen die voor jou gelden of eventueel een doorverwijzing voor verdere hulp of ondersteuning.

De studieadviseurs gaan vertrouwelijk om met de dingen die worden besproken. Na een gesprek wordt door de studieadviseur een notitie in Osiris gemaakt, die informatie is alleen zichtbaar voor jou en de studieadviseurs van je eigen opleiding. Alleen met jouw toestemming worden notities soms gedeeld met studentendecaan, studentenpsycholoog of trainer. Notities van studieadviseurs zijn nooit zichtbaar voor coaches of docenten.

Afspraak maken

Je kunt makkelijk zelf een afspraak inplannen met de studieadviseur via de online agenda via de studentenportal. Hier vind je de rechtstreekse link.

Je kunt kiezen voor een afspraak op de campus of via zoom. Als je een afspraak hebt gemaakt, krijg je in de herinneringsmail het kamernummer en de zoomlink toegestuurd (ongeveer een dag van te voren). Heb je een afspraak op de campus  en zit de kamerdeur dicht? Wacht dan even tot je wordt gehaald.

Houd er rekening mee dat afspraken iets kunnen uitlopen, dus dat jouw afspraak mogelijk iets later kan beginnen.

Studieadviseur Bachelor (jaar 1 en 2)

CommWet-38_EM

drs. Esther Marsman 
Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag 
E-mailesther.marsman@ru.nl 
Kamer: MM 04.373 
T: 0631132948

Studieadviseurs Bachelor (jaar 3 en hoger), Pre-master, hbo-minoren en Master

Jolanda vd Boogaard-DvA-0878 (002)

drs. Jolanda van den Boogaard

Werkdagen: maandag, dinsdagochtend en vrijdag
E-mailstudieadviseur-mastercw@ru.nl of jolanda.vandenboogaard@ru.nl 
Kamer: MM 04.375

Sanne de Meijer

drs. Sanne de Meijer

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag 
E-mailsanne.demeijer@ru.nl 
Kamer: MM 04.375