Thuis aan de Radboud Universiteit

Op de campus zijn zo'n 100 nationaliteiten aanwezig. We omarmen alle nationaliteiten, culturen en achtergronden. Jij bent welkom op de Radboud Universiteit!

Tweetalige universiteit

De Radboud Universiteit wil een tweetalige campus zijn. Studenten en medewerkers spreken meestal goed Engels.

Groene campus

Je komt bij de Radboud Universiteit te werken in een natuurrijke, groene campus waar alle gebouwen op loopafstand van elkaar liggen. De campus is zowel per fiets, auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. De campus ligt op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen.

Nijmegen: Old city, young vibe

De Radboud Universiteit ligt in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, maar jong van hart. Nijmegen staat bekend om haar festivals, poppodia en filmhuizen. De stad is levendig, overdag en ‘s avonds. In de grote stadsparken en slingerende straten kun je prachtig wandelen, onder meer langs monumentale gebouwen. In de talloze cafeetjes, kroegen en winkels is er veel te doen. Ook als je graag de natuur in trekt, zit je in Nijmegen goed. Met de bossen rondom de stad, natuurgebied de Ooijpolder en de stadsstranden aan de Waal, kun je er in Nijmegen heerlijk op uit.