Onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit

Avond over historische bibliotheek klooster Soeterbeeck

woensdag 8 februari 2023Plaats in mijn agenda
Locatie
Beschrijving

Op woensdag 8 februari 2023, van 18.45 tot 21.00 uur, bent u van harte welkom bij

OUDE BOEKEN ALS ARCHEOLOGISCHE SITE
EEN AVOND OVER DE HISTORISCHE BIBLIOTHEEK VAN VROUWENKLOOSTER SOETERBEECK

ter gelegenheid van de feestelijke presentatie van het boek

Book Collections as Archaeological Sites: A Study of Interconnectedness and Meaning in the Historical Library of the Canonesses Regular of Soeterbeeck (Turnhout: Brepols)

Op die avond wordt een drietal lezingen gehouden door de auteurs van het boek, Hans Kienhorst en Ad Poirters, muzikaal omlijst door vrouwenschola Voces Caelestes en vergezeld van een kleine tentoonstelling met oude handschriften en drukken uit de Collectie Soeterbeeck.

Locatie: Theaterzaal C in het Elinor Ostromgebouw van de Radboud Universiteit te Nijmegen (Heyendaalseweg 141)

Toegang is gratis. Aanmelden kan via deze link.