Onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit
Zoek in de site...

Informatiemiddag cursus ‘In gesprek over de geestelijke weg’ verplaatst tot na de zomer

Datum bericht: 22 augustus 2021

Heb jij – misschien tot je eigen verwondering –  je eerste stappen op de geestelijke weg gezet? Ben je jouw weg al zoekende meer aan het ontdekken? Dan biedt de cursus ‘In gesprek over de geestelijke weg’ jou de mogelijkheid je zoektocht nog bewuster voort te zetten.

Deze cursus is verplaatst tot na de zomer. We vinden het belangrijk dat we elkaar fysiek kunnen ontmoeten. De coronamaatregelen staan ons dit helaas niet toe. Heeft u zich al aangemeld, dan ontvangt u persoonlijk bericht.

In deze cursus, met ruime aandacht voor gesprek en ontmoeting, leer je ervaringen op je geestelijke weg te verwoorden en kun je gaan zien hoe het ritme van de geestelijke weg aanwezig is in jouw leven. De uitwisseling met andere cursisten geeft je de kans om nieuwe ontdekkingen te doen en helpt je verder gaan.

In elk van de acht bijeenkomsten onderzoeken we een thema:

  • De glans van het gewone
  • Tot in de kern geraakt
  • Doorbraakervaringen
  • Weerstanden
  • Valkuilen
  • Crisis als kans
  • Geloof
  • Groeien naar je diepste zelf

Het Titus Brandsma Instituut organiseert de cursus ‘In gesprek over de geestelijke weg’ samen met Karmelkring Boxmeer.

Begeleiding Greetje Feenstra en Corrie van Baal o.carm.
Data Na de zomer van 2021. Exacte data volgen.
U geeft zich na de informatiebijeenkomst op voor de hele cursus, dit omdat met een vaste groep gewerkt wordt.
Plaats Franciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA Den Bosch. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (nabij het NS station) en er kan geheel corona-proof les worden gegeven.
Tijd Vrijdag 13.30 tot 16.30 uur.

Voordien organiseren we op 22 janauri 2021 een informatiemiddag van 13.30 – 16.30 uur in het Franciscushuis in Den Bosch. Hier kunt u zich definitief aanmelden.

Kosten € 150,00 voor 8 bijeenkomsten, incl. koffie en thee.

AANMELDEN voor de informatiebijeenkomst van 22 januari bij ria.heerema@titusbrandsmainstituut.nl of telefonisch: 024-3612162.

Definitief aanmelden kan tijdens of na de informatiebijeenkomst van 22 januari, via de website van www.titusbrandsmainstituut.nl of https://karmelcentra.nl/boxmeer.