Onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit
Zoek in de site...

Nogmaals digitaal aangeboden: Studieweek Mystiek 2021

Het was dit jaar (2021) de 40e keer dat de Studieweek Mystiek werd georganiseerd door het Titus Brandsma Instituut. De natuurmystiek van Thomas Merton (1915 – 1968) stond deze week centraal. 25 deelnemers mochten fysiek aanwezig zijn in de prachtige, sfeervolle kapel van het Berchmanianum in Nijmegen. Kick Bras wist vier dagen, en 16 colleges lang, te boeien. Kick is echt een Thomas Merton-kenner. Hij schreef het boek Een onuitsprekelijk paradijs. De groene spiritualiteit van Thomas Mertondat uitkwam op de laatste donderdag van de Studieweek.

Op veler verzoek 
Op veler verzoek bieden we de Studieweek Mystiek 2021, live opgenomen in juli, nogmaals digitaal aan. Voor € 100,- euro krijgt u toegang tot de 16 afzonderlijke colleges. U ontvangt ook de digitale reader. Met vragen over de colleges kunt u contact opnemen met Kick Bras zelf: kickbras@hetnet.nl.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in. U ontvangt dan een factuur van ons en na betaling ontvangt u een bericht met de toegang tot de online Studieweek Mystiek 2021 en de reader.