Onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit
Zoek in de site...

Onderwijs

Het Titus Brandsma Instituut is een onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit. We onderzoeken de rol van mystiek, de kerk en spiritualiteit in onze samenleving en kijken naar de verschillende manieren waarop mensen aan hun geestelijke zoektocht vorm en inhoud hebben gegeven. De spirituele cultuur in verleden én heden.

We bieden verschillende vormen van onderwijs aan. Zo verzorgen we de leergang Geestelijke begeleiding, volg de hele leergang of doe mee aan een losse module. Daarnaast organiseren we gedurende het hele studiejaar een rijke verscheidenheid aan kennisevenementen. Deze zijn in onze agenda te vinden.

Leergang: Geestelijke begeleiding

Erasmusgebouw

Geestelijke Begeleiding leert je mensen te begeleiden bij de bewustwording van zichzelf en van de bewogenheid door God in hun leven.

Kennis & evenementen

Eenmalig of als terugkerende reeks: op regelmatige basis verzorgen we masterclasses, lezingen, studiedagen en nog veel meer.

Bekijk onze agenda voor een actueel overzicht van alle activiteiten of klik op de button 'kennis' hieronder voor meer informatie over terugkerende evenementen.

School voor spiritualiteit

Hoe krijgt spiritualiteit vorm in het dagelijks leven? En op welke wijze klinkt dit door in ons professionele en maatschappelijke handelen?

School voor Spiritualiteit is onderdeel van het TBI en is er voor mensen (en organisaties) die hun eigen spiritualiteit willen leren ontdekken, doorgronden en/of verdiepen. Volg cursussen, lezingen en masterclasses over het spirituele proces