Onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit
Zoek in de site...

Nalaten aan Titus Brandsma Instituut

'Wat wil ik eigenlijk met mijn nalatenschap?'

Het is een vraag die niet meer weg te denken is, als hij eenmaal relevant is. Wanneer dat is, is voor elk mens anders. Wanneer de vraag voor u relevant is, weten we niet. We weten wél dat we u graag helpen bij het zoeken en formuleren van een antwoord. Ligt een bepaald onderwerp u aan het hart? Heeft u belangstelling voor een specifiek onderwerp binnen de studie naar spiritualiteit en mystiek?

U kunt het Titus Brandsma Instituut ondersteunen door het instituut op te nemen in uw testament. Bijvoorbeeld met een legaat of een Fonds op Naam. Neem hiervoor contact op met ons hoofd Bedrijfsvoering Lieneke Lok - Epema.

Het Titus Brandsma Instituut als legataris
U kunt er voor kiezen om het Titus Brandsma Instituut als legataris te benoemen. U laat dan een duidelijk omschreven gift (legaat) na. Dit kan een vast geldbedrag zijn, maar ook onroerend goed (bijvoorbeeld een huis).

Een Fonds op Naam bij testament
Het nalaten van een Fonds op Naam behoort ook tot de mogelijkheden. Een Fonds op Naam biedt u de mogelijkheid om heel gericht uw bijdrage binnen onze doelstellingen te besteden. Indien u dat wenst, kan het Fonds op Naam uw eigen (familie- of bedrijfs)naam dragen, zodat te herleiden is uit wiens vermogen de schenking afkomstig is. Een Fonds op Naam oprichten is mogelijk vanaf een inleg van 50.000 euro. De afspraken die we maken over het bestedingsdoel, de naam, de looptijd, en de wijze waarop het vermogen vrijkomt voor besteding worden vastgelegd in een overeenkomst.

Geen erfbelasting
Doordat het Radboud Fonds geregistreerd staat als ANBI hoeft u geen erfbelasting te betalen. Welke vorm van nalaten u ook kiest, uw bijdrage komt voor 100 procent ten goede aan het door u gekozen doel.

Persoonlijk advies
Een nalatenschap regelen is niet iets wat je elke dag doet. Daarom bekijken we graag samen met u wat uw wensen precies zijn en welke mogelijkheden wij kunnen bieden.  Lieneke Lok - Epema, ons hoofd Bedrijfsvoering, denkt graag met u mee.

Direct doneren?
U kunt ook direct doneren door ons een Tikkie te sturen. Waarvoor hartelijk dank.
QRCode_TBI_2

Meer over Doneren leest u hier.