Zoek in de site...

Heb je een vraag? De informatiespecialisten helpen je graag, ook tijdens de coronacrisis!

Datum bericht: 17 april 2020

Heb je een vraag? De informatiespecialisten helpen je graag. Door de huidige coronamaatregelen werken de informatiespecialisten thuis. Ook daar zijn ze beschikbaar om je te helpen. Stel je vraag via de mail of (video)bel met het juiste team van de faculteit!

Team Library of Science

René ExterkateMarlijn VliegenbergMarieke van der Eerden

Problemen of vragen?
Heb je een vraag, mail dan naar infobfac@ubn.ru.nl. Heb je liever direct contact? Geen probleem, we maken een afspraak om te (video)bellen waarbij je bijvoorbeeld ook je scherm kunt delen, zodat we met je mee kunnen kijken. Ervaar je problemen met bijvoorbeeld EndNote of wil je uitleg over een database? We laten het je graag zien door ons scherm te delen.

Presentaties & opdrachten voor studenten
Presentaties voor studenten kunnen wij via een Webinar verzorgen. Een huiswerkopdracht in Brightspace behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen!

Team Geesteswetenschappen

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar. Gebruik het algemene e-mailadres: info@ubn.ru.nl of telefoonnummer: (024) 361 24 17, of neem contact op met een van de individuele medewerkers.

Team Medische Bibliotheek

Heb je vragen over het zoeken naar literatuur in bijvoorbeeld PubMed of het gebruik van EndNote? Wij ondersteunen op afstand via e-mail, skype en telefoon. Je kunt contact met ons opnemen via medischebibliotheek@radboudumc.nl.

Team Sociale Wetenschappen

Heb je vragen over het zoeken naar literatuur, onze collectie, APA of het gebruik van EndNote? Wij ondersteunen op afstand via e-mail en telefoon. Je kunt contact met ons opnemen via infosw@ubn.ru.nl.

Team Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Voor vragen over de collectie kun je terecht bij de collectie- en informatiespecialisten. Zij zijn bereikbaar op afstand. Heb je bijvoorbeeld een vraag over juridisch bronnenonderzoek, een zoekvraag of een vraag over een verwijzing volgens de regels van de Leidraad? Dan kun je via het e-mailadres inforecht@ubn.ru.nl contact opnemen met onze informatiespecialisten. Wij verzoeken je vriendelijk in je e-mailbericht je vraag en telefoonnummer te vermelden. Indien wij je vraag niet per e-mail kunnen beantwoorden, nemen wij telefonisch contact met je op.

Team Faculteit Managementwetenschappen

Team ManagementwetenschappenHet NSM Library Team van de Faculteit Managementwetenschappen werkt vanuit huis. Onze workshops blijven online beschikbaar. Voor hulp met data en databases: mail: datasupport-nsm@ubn.ru.nl. Voor hulp met literatuur zoeken en andere vragen of problemen, mail: infofm@ubn.ru.nl.