Zoek in de site...

Library of Science

De informatiespecialisten van Team Library of Science werken gedeeltelijk vanuit huis. Meestal zijn er ook collega’s aanwezig in de locatie. Wil je iemand persoonlijk spreken? Je bent van harte welkom! Je kunt ons altijd bereiken via infobfac@ubn.ru.nl Je krijgt snel antwoord!

Heb je even?

Mogen we 5 minuten van je tijd om deze website te verbeteren voor jou en anderen? Vul de korte enquête in.

De individuele- en groepswerkplekken in de Library of Science zijn weer beschikbaar. De werkplekken in vleugel 2 kunnen gereserveerd worden door studenten. Kijk voor meer informatie op de site van Campus & Facilities. Alle andere werkplekken hoef je niet te reserveren. Medewerkers van de faculteit kunnen een ruimte reserveren bij de Servicebalie, E: gdfnwi@ubn.ru.nl.

team_los zonder Ruud KLEINER 260 x 216Library of Science
Huygensgebouw (00.011)
Heyendaalseweg 135
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3652274

Postadres:
Postbus 9010 
6500 GL Nijmegen

Vragen of suggesties? Neem contact met ons op:

Onze bibliotheek ondersteunt studenten en medewerkers

Onderzoek en onderwijs binnen de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica leggen de kwaliteitslat hoog. De Library of Science ondersteunt dit streven door relevante wetenschappelijke informatie 24/7 gemakkelijk beschikbaar te maken, zowel op als buiten de campus. Wij bieden hulp bij het (her)gebruik van wetenschappelijke informatie en stellen een hoogwaardige studieomgeving aan onze studenten beschikbaar. Hiermee dragen wij bij aan het creëren van een werk- en leeromgeving waar onderzoeker en student optimaal kunnen presteren.