Zoek in de site...

Wetenschappelijk boek opgedragen aan Frits Vaandrager

Datum bericht: 25 oktober 2022

Boek Frits A Journey from Process Algebra via Timed Automata to Model Learning

De auteurs van het zojuist gepubliceerde boek “A Journey from Process Algebra via Timed Automata to Model Learning” hebben hun boek gewijd aan Frits Vaandrager ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Het is als e-book beschikbaar op deze pagina.

Frits is overdonderd: “Het was natuurlijk geweldig om zo'n boek cadeau te krijgen, maar ook wel overweldigend dat zoveel collega's waar ik mee heb samengewerkt de moeite hebben genomen om een bijdrage leveren!”

Het boek is onderdeel van de Lecture Notes in Computer Science. Frits is hoogleraar Software Science aan deze faculteit. “Tijdens mijn carrière ben ik een paar keer van onderwerp veranderd en dat maakt het extra leuk om bijdragen te hebben van collega's uit al deze periodes.  Toch is er een rode lijn die door vrijwel al mijn publicaties loopt: Hoe kunnen we automatisch correctheid aantonen of fouten vinden in software?”

Het boek is uiteraard  vindbaar in RUQuest. Het is als PDF te downloaden vanaf deze webpagina. Ook is het mogelijk om te zoeken in het boek en om hoofdstukken apart te downloaden.

Mis je een boek in onze collectie? Laat het ons weten!

Team Library of Science
HG00.011
024-3652567
infobfac@ubn.ru.nl
UB-gids FNWI