Zoek in de site...

Niet uitleenbare literatuur

Datum bericht: 27 maart 2020

Niet alle boeken uit de collectie van de Universiteitsbibliotheek kunnen geleend worden. Een aanvraag in RUQuest lukt hiervoor niet. In noodgevallen kunnen wij u toch helpen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Handboeken, naslagwerken en bijvoorbeeld de CIDOR-collectie in de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid worden niet uitgeleend. Dit geldt ook voor gedrukte tijdschriften. Normaal gesproken kunt u ze inzien in de bibliotheeklocaties. Onder de huidige omstandigheden is dat niet mogelijk, helaas.

Hoe helpen wij u?

Mocht u een boek dringend nodig hebben, dat u niet kunt aanvragen in RUQuest, dan kunt u ons dit laten weten via Ask Your Librarian. Wij laten u persoonlijk weten wanneer de materialen beschikbaar zijn in de Centrale Bibliotheek, Erasmuslaan 36.

Daar kunt u, uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor uw studie of onderzoek, zélf delen uit de boeken en tijdschriften kopiëren of scannen. De benodigde apparatuur is aanwezig.

De Centrale Bibliotheek is op werkdagen geopend van 8.30 tot 15.00 uur. Toegang alleen met geldige campuskaart. In het weekend is de bibliotheek gesloten.

De portier bewaakt het aantal mensen dat tegelijkertijd toegang krijgt en het aanhouden van 1,5 meter afstand van elkaar, conform de richtlijnen van het RIVM.

Ons advies blijft:

Hebt u geen dringende reden om naar de campus te komen, blijf dan thuis.