Zoek in de site...

Studielandschap

This page in English
facebook
Zaalwachten

Het studielandschap van FNWI

Het studielandschap is onderdeel van de Library of Science en is te vinden in vleugel 2 op de begane grond in het Huygensgebouw. Het is een geïntegreerde beheerde studieomgeving. Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat het stil en opgeruimd blijft. Je kunt bij hen ook storingen aan pc's en printers melden. Zij zorgen snel voor een oplossing. Zij helpen je ook aan koptelefoons, powerbanks en laptopsloten als dat nodig is.

Wat kun je er doen?

  • De studiewerkplekken in de ruimte kunnen alleen door studenten gereserveerd worden. Alleen met een geldige reservering kun je er terecht. Kijk voor meer informatie op de website van Campus & Facilities.
  • Je kunt gebruik maken van een vaste pc. Op acht daarvan kun je Linux gebruiken. Op de overige is Windows 10 geïnstalleerd. Je kunt o.a. gebruik maken van het Office 2010 pakket, SPSS en Endnote.
  • In de hele ruimte kun je met je eigen laptop werken via het draadloos netwerk. Bij de Servicebalie kun je ook een laptop lenen. Voorzieningen om je laptop van stroom te voorzien zijn in het meubilair aangebracht.
  • Er zijn aparte ruimtes waar je in groepjes samen kunt werken bv. voor het voorbereiden van een presentatie. Ook deze moet je reserveren. In deze ruimtes zijn vaste pc's en het draadloos netwerk beschikbaar.
  • Op de pc's en het netwerk moet je inloggen met je RU wachtwoord. Gasten van buiten de universiteit kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de Servicebalie van de Library of Science een login krijgen die één dag geldig is.

Wanneer kun je terecht?

Het studielandschap is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.15 tot 21.30 uur. Op zaterdag en zondag kun je er terecht van 10.00 tot 18.00 uur.

Hulp nodig?

Je kunt voor vragen terecht bij de gastvrouw of door een email te sturen naar: reserveringenstudielandschap@gmail.com .

FNWIstudielandschap-DvA-159905web