Zoek in de site...

Verplichte literatuur Managementwetenschappen in Centrale Bibliotheek

Datum bericht: 27 maart 2020

De verplichte tentamenliteratuur, die studenten Managementwetenschappen nodig hebben voor de voorbereiding van de online toetsen, is vanuit het Management Study center verplaatst naar de Centrale Bibliotheek. Studenten kunnen daar - op werkdagen tussen 8.30 en 15.00 uur - terecht om de boeken in te zien.

Studenten kunnen, uitsluitend voor persoonlijk gebruik voor hun studie, zélf delen uit de boeken kopiëren of scannen. De benodigde apparatuur is aanwezig. Scannen is gratis, kopiëren  niet.

De portier bewaakt het aantal mensen dat tegelijkertijd toegang krijgt en het aanhouden van 1,5 meter afstand van elkaar, conform de richtlijnen van het RIVM.

TIP: Laat ons via Ask Your Librarian weten welk boek je nodig hebt. Misschien is er een online versie beschikbaar. Wij zoeken dat snel voor je uit. Wie weet is dat een oplossing waar je mee kunt werken!

Ook voor alle andere vragen kun je ons via Ask Your Librarian bereiken. Wij werken thuis door. Je krijgt snel antwoord.

Ons advies blijft: Kom niet naar de campus als daar geen dringende reden voor is. Blijf zoveel mogelijk thuis in het belang van jezelf en anderen.