Zoek in de site...

Nieuw abonnement Bibliotheek Rechtsgeleerdheid: EU Law Live!

Datum bericht: 5 januari 2023

EU Law live

EU Law Live is een platform dat gericht is op EU-recht. Een breed scala aan onderwerpen met een Europees profiel wordt up-to-date aangeboden. Zoals mededinging en staatssteun, buitenlandse betrekkingen, maar ook belastingen, bankwezen en grondrechten.
De laatste ontwikkelingen worden op diverse wijzen aangeboden middels nieuws (korte juridische updates), analyses (grondige onderzoeken) én gedetailleerde opiniestukken.

Het is helaas niet mogelijk om een persoonlijk account aan te maken. Aanvragen voor een persoonlijk account worden afgewezen. Het aanmaken van attenderingen wordt niet ondersteund. Toegang is alleen mogelijk op IP-basis, om dit goed te laten werken moeten de technische en sessie cookies geaccepteerd worden.

EU Law Live beschikbaar via Juridische zoeksystemen a-z (te bereiken via de website van de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid) én is te vinden via RUQuest

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid via inforecht@ubn.ru.nl. Wij helpen u graag!