Zoek in de site...

Reserveren overlegruimtes voor studenten in Bibliotheek Rechtsgeleerdheid

Datum bericht: 26 januari 2023

Rechten bibliotheek-DvA-5348 verkleind

In de Rechtenbibliotheek wordt er door studenten veel gebruik gemaakt van de overlegruimtes. Om ervoor te zorgen dat deze ruimtes optimaal benut worden, gelden sinds kort de volgende regels.

De overlegruimtes zijn alleen te reserveren door rechtenstudenten. Een ruimte kan twee werkdagen van tevoren voor maximaal 4 uur per dag worden gereserveerd. En er dienen minimaal 2 personen van de ruimte gebruik te maken.

Reserveren is mogelijk bij de servicebalie, na het tonen van het bewijs van inschrijving in Osiris.
Daarnaast is het mogelijk om telefonisch te reserveren. Bij het inchecken dient dan nog het bewijs van inschrijving in Osiris te worden gecontroleerd.

Op het starttijdstip van je reservering dien je je binnen een half uur te melden bij de servicebalie. Kom je niet binnen die tijd, dan wordt jouw reservering geannuleerd en wordt de ruimte vrijgegeven voor andere studenten. Zorg er dus voor dat je op tijd komt!

Mocht je eerder weg gaan dan de gereserveerde tijd, meld dit bij de servicebalie, zodat de overlegruimte weer kan worden vrijgegeven.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid via inforecht@ubn.ru.nl of via 024-3612518. Wij helpen je graag!