Zoek in de site...

Thuis toegang tot de digitale bibliotheek? Maak gebruik van Edu VPN!

Datum bericht: 24 februari 2021

De Bibliotheek Rechtsgeleerdheid geeft toegang tot online materiaal, zoals E-books en tijdschriften.
Werkt u buiten de campus via de Edu VPN-verbinding (Virtual Private Network), dan heeft u als medewerker (met een U-nummer) en student (met een S-nummer) toegang die te vergelijken is met de verbinding op de campus. Dit betekent dat u toegang heeft tot vrijwel al het digitale materiaal waartoe u ook op de campus toegang heeft. Ook creëert u een veilige verbinding met het internet.

Edu VPN gemakkelijk installeren

Kijk hier hoe u Edu VPN kunt installeren op uw computer, tablet, laptop of telefoon. Voor hulp kunt u altijd contact opnemen met de ICT Helpdesk: 024 – 36 22222.

Startpunt voor uw zoektocht

Beschikt u over Edu Vpn? Gebruik dan de Website van de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid als startpunt voor een overzicht van alle aanwezige bronnen.

Inloggen via`Bibliotheek’ in Kluwer Navigator

Als u Edu VPN heeft, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Kluwer Navigator door in te loggen via ‘Bibliotheek’. Op deze manier heeft u de mogelijkheid alle E-books en tijdschriften in te zien, die in Kluwer Navigator zijn opgenomen.

Inloggen KN

RUQuest

Ook via RUQuest zijn uiteraard vele E-books te benaderen. Tip: filter niet op locatie ‘Law Library’, want dan selecteert u alleen op hardcopy materiaal en niet op E-books!

RUQuest

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem dan contact op met de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid via inforecht@ubn.ru.nl of (024) 361 25 18.

Een digitale afspraak maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Team Bibliotheek Rechtsgeleerdheid