Zoek in de site...

Hulp nodig?

Instructies en workshops

De bibliotheek verzorgt instructies en workshops op alle locaties, zowel voor groepen als individuen. Voor studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit zijn er geen kosten aan verbonden

E-learning

Zelfstudiemodules, digitale gidsen en video's om je bibliotheekvaardigheden bij te spijkeren? Kijk in de zelfstudieleeromgeving.

Informatieservice

Je vragen kun je natuurlijk ook stellen aan de bibliotheekmedewerkers in de bibliotheeklocaties. Zij zorgen ervoor dat je het juiste antwoord krijgt of verwijzen je door naar een collega. Heb je vragen over een specifiek vakgebied? Neem dan contact op met de informatiespecialisten van de bibliotheek die bij dat vakgebied hoort.

Bibliothecarissen voor de faculteiten

De bibliothecaris werkt nauw samen met wetenschappers, docenten en studenten in de faculteiten. Iedere faculteit heeft een bibliotheekcommissie die de inhoud van de collectie bepaalt. De bibliothecaris voor de faculteit kan je ook informeren over het publiceren in Open Access en auteursrechten. Daarnaast worden op verzoek uitgebreide citatieanalyses en literatuuronderzoek gedaan. De Universiteitsbibliotheek maakt er werk van om zo optimaal mogelijk bij te dragen aan de informatiebehoefte van het facultaire onderwijs en onderzoek.

Digitale vraagbaak

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het vinden van wetenschappelijke informatie? Gebruik hiervoor Ask Your Librarian.