Uitreiking Internationaliseringsprijs

De Radboud Internationaliseringsprijs wordt jaarlijks door het college van bestuur uitgereikt aan een initiatief dat als voorbeeld geldt van uitstekende bevordering van internationalisering van ons onderwijs.

Het onderwijs van de Radboud Universiteit, maar ook onze campus worden steeds internationaler. Dat uit zich in een groeiend aanbod van Engelstalige Masters en Bachelors, een toenemend aantal internationale studenten, uitwisselingsprogramma's en curricula die in een internationale context op elkaar afgestemd worden. Het streven naar een meer inclusieve internationale academische gemeenschap vraagt dan ook aandacht voor thema's als integratie en welzijn.

Met de Internationaliseringsprijs worden initiatieven die dergelijke ambities nastreven gestimuleerd én beloond. De winnende voordracht ontvangt een geldbedrag van € 10.000. Dit bedrag is bedoeld om het initiatief verder uit te bouwen. De Internationaliseringsprijs 2022 wordt tijdens de Opening Academisch Jaar op 5 september uitgereikt.

Internationaliseringsprijs

Opening Academisch Jaar

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 5 september in concertgebouw De Vereeniging. De ceremonie begint om 14.00 en zal tot ongeveer 15.30 duren.

Locatie

De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
6511 NC Nijmegen

Aanmelden voor studenten
Aanmelden voor medewerkers