Zoek in de site...

Campuskaart

Met de campuskaart heeft u toegang tot de gebouwen van de universiteit. Er zijn verschillende soorten.

Voor medewerkers

Deze pas met pasfoto wordt in opdracht van de Dienst Personeel en Organisatie (DPO) gemaakt en is gekoppeld aan een personeelsnummer. Medewerkers hebben standaard toegang tot de afgesloten fietsenstalling. Toegang tot het gebouw kan verkregen worden bij de toegangbeheerders van de betreffende faculteit of dienst.

Meer informatie over de campuskaart vindt u op RadboudNet.

Voor studenten

Deze pas met pasfoto wordt in opdracht van de Dienst Studentenzaken gemaakt en is gekoppeld aan een S-nummer. Studenten hebben doorgaans geen toegang nodig tot ruimtes in de niet-publieke zones en er is voor hen daarom standaard geen toegang ingesteld in de RU-gebouwen. Toegang tot het gebouw kan verkregen worden bij de toegangbeheerders van de betreffende faculteit of dienst.

Voor externen

Tijdelijk personeel en mensen die een relatie hebben met de Radboud Universiteit, o.a. gasthoogleraren, gastonderzoekers, medewerkers Radboudumc, externe inhuur, huurders op Mercator Science Park en onderhoudsfirma's, kunnen een pas met pasfoto aanvragen. Deze pas wordt in opdracht van de RBS-beheerder van de betreffende faculteit of dienst gemaakt en is gekoppeld aan een E-nummer. Aansluitend kan er een afspraak gemaakt worden met de salarisadministratie voor het aanmaken van de pas.

Voor bezoekers

Bezoekers zonder E-nummer krijgen een anonieme campuskaart zonder pasfoto die is bedoeld voor kortdurend gebruik (tot max. twee weken). Wanneer een bezoeker de pas langer dan twee weken nodig heeft, is een E-nummer noodzakelijk zodat een campuskaart voor externen kan worden uitgereikt.