Zoek in de site...

Parkeren

Op het hele universiteitsterrein geldt op werkdagen tussen 07.00-18.00 uur betaald parkeren. Het tarief bedraagt €2,- per uur met een maximum van €10,- per dag. Wanneer je minder dan een half uur parkeert kun je het parkeerterrein gratis verlaten. Tussen 18.00-07.00 uur en in het weekend is parkeren gratis.

Je kunt, voordat je het terrein verlaat, betalen bij de betaalautomaten op het parkeerterrein. Betalen bij de slagboom is niet mogelijk.

Parkeren met kentekenherkenning

Op het parkeerterrein aan de Verlengde Erasmuslaan (P7A) en de parkeergarage Gymnasion (P7B) geldt parkeren met behulp van kentekenherkenning. Bij de ingang van het parkeerterrein wordt het kenteken van de auto automatisch geregistreerd. Je ontvangt een parkeerkaart uit de automaat met daarop het kenteken.

Bij vertrek kun je betalen bij de betaalautomaat of bij de slagboom. Voor abonnementshouders geldt dat het kenteken aan het abonnement gekoppeld wordt. Zij hoeven hun pas daarna niet meer aan te bieden, de slagboom gaat automatisch open. Meer informatie over parkeren met kentekenherkenning vind je hier: Parkeren met kentekenherkenning.

Let op: betaling is alleen mogelijk met pin of creditcard.

Meer informatie over parkeren op de campus, abonnementen voor studenten, medewerkers en externen, laadpalen en locaties vind je hier: