Zoek in de site...

Schoonmaak en afval FNWI

De ruimtes in de gebouwen van FNWI (Huygensgebouw, Logistiek Centrum, HFML-Felix, Nanolab, NMR en de Proeftuinen) zijn anders dan de ruimtes in de overige gebouwen op de campus. Er zijn chemische labs, kritische onderzoeksopstellingen en Practicumlabs naast de gewone kantoorruimtes. Dit vergt een eigen schoonmaakprogramma.

Aanvraag extra schoonmaak

Eenmalige aanvullende schoonmaak wordt, na overleg, zonder extra kosten uitgevoerd in de uren dat het team aanwezig is. In uitzonderlijke gevallen (bouwschoonmaak, na een groot evenement of niet-standaard-vervuiling) worden de kosten wel in rekening gebracht.

Een aanvraag voor aanvullende schoonmaak kun je indienen bij het Service Centre via servicecentre-cf@ru.nl of telefonisch (024 36)33333.

Plaagdieren

Voor het preventief bestrijden van plaagdieren worden de gebouwen van FNWI meerdere keren per maand gecontroleerd. Mocht je desondanks toch ongedierte signaleren dan ontvangt het Service Centre daarvan graag een melding. Actie wordt direct en kosteloos ondernomen.

Melden kan via servicecentre-cf@ru.nl of telefonisch (024 36)33333.

Afvalscheiding

In de gebouwen van FNWI wordt afval gescheiden ingezameld. In de containerhokken aan de centrale straat vind je containers voor kunststof afval, glas, papier, vertrouwelijke documenten en klein chemisch afval (batterijen, cartridges, lijm en typex).

Gebruikt meubilair in de gebouwen van FNWI wordt door het team Facilitair op aanvraag opgehaald. U kunt de afvoer van meubilair aanvragen via facilitair@fnwi.ru.nl.

Overige vragen of opmerkingen

Heb je een vraag, opmerking of een klacht over de schoonmaak in een van de FNWI-gebouwen? Je kunt dit doorgeven aan het Service Centre via servicecentre-cf@ru.nl of telefonisch (024 36)33333.