Zoek in de site...

Vragen en antwoorden

Hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen bij verhuizingen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een van de betrokken afdelingen.

Waar kan ik verhuisdozen krijgen?

Campus & Facilities levert verhuisdozen voor circulair gebruik. De gebruiker wordt geen eigenaar van de verhuisdozen. Wanneer de dozen niet meer nodig zijn kun je dit doorgeven aan servicecentre-cf@ru.nl en worden de dozen kosteloos opgehaald.

Waarom moet er zo specifiek worden opgegeven welke outlet wordt gebruikt?

Niet alle outlets zijn actief. Een outlet kan worden geactiveerd met switches. Switches zijn kostbaar. Door niet meer outlets dan nodig te activeren worden (onnodige) kosten bespaard. Bij het invullen van een verhuislijst is het daarom van belang goed te bekijken waar de nieuwe werkplek komt, zodat er niet teveel, maar ook de juiste outlets worden geactiveerd.

Wie is de gebouwbeheerder?

Ieder gebouw heeft een gebouwbeheerder die verantwoordelijk is voor wijzigingen binnen het gebouw. De gebouwbeheerder per gebouw staat vermeld onder Campus / Gebouwen.

Wie zorgt voor de bekabeling op de werkplek?

Kabels tussen pc, muis, toetsenbord en monitor worden meeverhuisd. Indien nodig wordt nieuwe bekabeling aangebracht. De bekabeling tussen de outlet en de werkplek wordt geleverd door Information Services. Dit geldt ook voor het eventueel vastzetten met klittenband of het inzetten van een kabelgeleider (‘snake’). Indien kabels weggewerkt moeten worden of door een loopgebied lopen kan Campus & Facilities hierin begeleiden. De kosten hiervoor komen altijd ten laste van de betreffende eenheid. De organisatie van kabels wordt ook wel kabelmanagement genoemd. Zie hiervoor het document "Kabelmanagement” 4 mei 2018 – ISC (pdf, 255 kB)

Contact

Service Centre
T: 024-363 33 33
E: servicecentre-cf@ru.nl

ICT Helpdesk
T: 024-36 22222
E: icthelpdesk@ru.nl

Netmaster
T: 024-36 17950
E: netmaster-isc@ru.nl