Werknemer van de Radboud Universiteit
Werknemer van de Radboud Universiteit

Kom werken bij de Radboud Universiteit

Een wereld waar we steeds meer van vragen, heeft mensen nodig die bijdragen. Kritische denkers met de wil om te weten en handen die uit de mouwen gaan. Mensen die willen verkennen, ontdekken, proberen, falen en slagen. Ieder vanuit een eigen functie en achtergrond, op zoek naar antwoorden voor een aarde waar we wat goeds mee te doen hebben. Zoek jij met ons de grenzen op? Durf je eroverheen te denken?

De Radboud Universiteit werkt aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daarvoor hebben we mensen nodig die ieder hun eigen bijdrage leveren aan ons onderwijs en onderzoek. Samen helpen we studenten verder op hun weg en zorgen we dat de wetenschap vooruit kan. Dat doen we in een moderne en groene omgeving in een informele werksfeer. En onze faciliteiten bieden je de ruimte om je ideeën op de proef te stellen en je grenzen te verleggen.

Meer over werken bij de Radboud Universiteit

Het is heerlijk om te werken op een plek waar de toekomst wordt vormgegeven.
Marije Klomp Programmadirecteur duurzaamheid
Marije Klomp Programmadirecteur duurzaamheid Het verhaal van Marije
De open, veilige omgeving aan de Radboud Universiteit werkt buitengewoon inspirerend.
Hans de Kroon hoogleraar plant ecologie
Hans de Kroon Hoogleraar bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica Het verhaal van Hans
Working at Radboud University

Maak een job alert aan

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke job alert. Je ontvangt twee keer per week de nieuwste vacatures binnen jouw interessegebied in je mailbox. 

Maak job alert aan

Contactinformatie Recruitment

Voor inhoudelijke vragen over openstaande vacatures neem je contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat. Voor andere vragen over onze vacatures neem je contact op met de afdeling recruitment via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Je kunt ook een Whatsappbericht sturen naar +31 6 31 13 29 76.

+31 24 361 11 73

Organisatieonderdeel