Testimonial Farnaz Mosannenzadeh

Portretfoto Farnaz Mosannenzadeh
Verhuizen naar een nieuw land kan je een wortelloos gevoel geven, maar op de Radboud Universiteit voel ik me welkom en gesteund.
Naam
Farnaz Mosannenzadeh
Huidige functie
Promovendus bij het Behavioral Science Institute

Farnaz Mosannenzadeh is promovendus bij het Behavioral Science Institute

‘Nadat ik mijn PhD in stedenbouwkunde aan een Italiaanse universiteit had afgerond, besloot ik mijn onderzoeksgebied te veranderen naar psychologie. Ik nam contact op met verschillende universiteiten of ik met mijn achtergrond een master in dit veld kon beginnen. Toen ik de Radboud Universiteit benaderde, benadrukte hun antwoord dat ze mensen met verschillende achtergronden verwelkomen. Andere studenten vertelden me ook dat de omgeving erg ondersteunend en samenwerkingsgericht was. Toen ik hier kwam, heb ik dat zelf ook zo ervaren en was ik erg blij met mijn beslissing om naar Nijmegen te komen. Verhuizen naar een nieuw land kan je een wortelloos gevoel geven, maar op de Radboud Universiteit voel ik me welkom en gesteund. 

Toen ik aan mijn PhD begon, was ik blij dat ik dezelfde mate van steun en samenwerking ervoer. Door de vriendelijke sfeer en de nadruk op samen kwalitatief hoogstaand onderzoek uitvoeren, ben ik na vergaderingen vaak gevuld met blijdschap en enthousiasme. Het niveau van Engels op de campus en in Nijmegen is erg hoog, wat het leven voor een international een stuk makkelijker maakt. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat mijn geslacht of nationaliteit een rol speelt in hoe ik professioneel of persoonlijk beoordeeld word, wat ik zeer waardeer. Nu ben ik in Nijmegen aan het wortelen. Ik voel me op mijn gemak en wil hier graag voor een langere tijd blijven.’

Farnaz Mosannenzadeh
Farnaz Mosannenzadeh