Inti Brazil

Portret Inti Brazil
Ik heb op de Radboud Universiteit de ruimte om me in te zetten voor belangrijke onderwerpen, zoals diversiteit en inclusie.
Naam
Inti Brazil
Huidige functie
Universitair hoofddocent Neuro- en Revalidatiepsychologie

Inti Brazil is universitair hoofddocent Neuro- en Revalidatiepsychologie en een van de eerste leden van de Radboud Young Academy.

’Ik heb veel vrijheid in mijn werk op de Radboud Universiteit. Dit merk ik vooral bij mijn onderzoek naar antisociaal gedrag van mensen in forensisch psychiatrische inrichtingen. Hier zijn aangepaste procedures voor nodig en dit is niet makkelijk te regelen, maar de universiteit heeft mij altijd ondersteund. Daarnaast heb ik de ruimte om me in te zetten voor belangrijke onderwerpen, zoals diversiteit en inclusie. Als lid van de Radboud Young Academy wil ik de behoeften van de huidige generatie afstemmen op de academische wereld. De universiteit heeft zich al veel gericht op het creëren van een gelijke man-vrouw verhouding, maar kan nog winst behalen op het gebied van diversiteit. Hier wordt wel hard aan gewerkt, wat fijn is om te zien. Ik hoop hierdoor dat mensen met een niet-Nederlandse achtergrond zich meer aangetrokken voelen om hier te komen werken. Zelf loop ik hier al rond sinds ik promovendus ben en hoop ik nog lang bij de Radboud Universiteit te blijven werken.’

Portretfoto Inti Brazil
Portretfoto Inti Brazil